🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

سنوات وحقوق کارگری از سال 86 تا 94 چگونه محاسبه خواهد شد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۸۰

سلام من ازسال86 تا مردادماه 94 در شرکتی فعالیت داشتم و سنوات دو سال اول (سال 86و87) راهمان سال پرداخت کردند اما باتوجه به اینکه از شرکت وام گرفتیم در سال91 سنوات برپایه سال 91 بسته شده ودر اسفند سال 93 مابقی وام از سنوات کسرنمودند. آیا قانونی وجود دارد که سنوات برپایه سال91 بسته بشه و به کارگر پرداخت نشه یا سنوات طبق آخرین سالی که در شرکت فعالیت داشتم محاسبه میشه…لطفا راهنمایی کنید

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
باعنایت به صراحت ماده ۲۴قانون کارسنوات کاربایددرپایان کاروقطع رابطه کاری به کارگرپرداخت شودوبراساس آخرین دستمزدقابل پرداخت خواهدبودودرصورتیکه کارفرمادرسنوات قبل ازقطع رابطه کاری اقدام به پرداخت سنوات مثل سئوال مطروحه نمایدکارگرمستحق دریافت مابه التفاوت سنوات دریافت شده به نرخ آخرین دستمزدخواهدبود،موفق باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

در صورتیکه اقساط وام شما از سنوات خدمت کسر شده باشد دیگر نمیتوانید برای مطالبه سنوات خود اقدام کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط