سهم الارث و فار از دین

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۹

با درود و سپاس
پدرم در سال ۹۶ فوت نمودند
برادرم و ۴ ورثه با دادن وکالتنامه توافق نمودند که من آپارتمان را به نام خودم بزنم
این امر بعد از به اجرا گذاشتن مهریه توسط همسر برادرم صورت گرفته و من هیچ گونه آگاهی ای نسبت به این موضوع نداشتم
مبلغ سهم الارث برادرم 14 میلیون تومان میشد که 9 میلیون آن را برای چک های برگشتی برادرم پرداخت کردم و ۵ میلیون تومان هم به صورت دستی و در حضور شاهدین که افراد خانواده بودند به برادرم پرداخت نمودم و با او تسویه حساب نمودم.
در ضمن چک های برگشتی موجود هستند و متعلق به سال ۹۰ میباشند
الان هم سند آپارتمان ۴۳ متری به نام من شده است
زن برادرم که پیش قسط مهریه اش را دریافت نموده و یک قسط از اقساط مهریه را هم دریافت کرده
با مراجعه به دادسرا از من و برادرم به اتهام فرار از دین شکایت نموده است
من ۲ نگرانی دارم
۱_ ابطال سند آپارتمان و توقیف سهم برادرم و فروش آپارتمان در مزایده
۲_ محکوم شدن به زندان یا محکوم شدن به پرداخت هزینه های دادرسی و وکیل شاکی، به اتهام مشارکت در فرار از دین
چگونه میتوانم در این پرونده پیروز شوم.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام برای دفاع پیش نهاد می شود حتما در شهر خود وکیل بگیرید . اما عجالتا بدایند در این جرم ابتدا باید انگیزه فرار از دین توسط شاکی ثابت شود و دیگر این که باقی مانده اموال کفاف بدهی را ندهد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط