🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

سهم همون شخص رو‌ میتونه بفروشه یا همه ی وراث رو؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۴۶

ملک ارثی پس از فوت پدر به وراث(۶فرزند) رسیده ،همسر متارکه شده یکی از وراث قصد دارد قباله ی خود رو از خانه قولنامه ای بگیرد و برای مزایده بزارد

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام بستگی به شرایط دارد تحت شرایطی امکان توقیف وجود دارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

با سلام
در حقیقت قصد مطالبه مهریه دارند. نسبت به سهم الارث همسر خودش فقط می تواند اقدام کند و دخلی به سهم بقیه وراث پیدا نمی کند. ضمن اینکه خانه مذکور باید به ثبت و سند رسمی رسیده باشد تا از طریق مزایده به فروش برسد.

املاک قولنامه ای تحت شرایطی قابل توقیف و مزایده می باشد.در مزایده امکان مطالبه مهریه از سهم زوج می باشد و مابقی به سایر وراث داده می شود

مطابق گواهی حصر وراثت وراث می توانند نسبت به تقسیم ماترکه متوفی از دادگاه حقوقی اقدام نمایند همچنین لازم به ذکر است توقیف اسناد عادی امکان پذیر نیست

باسلام
درصورتی که ملک سندرسمی داردقابل توقیف میباشد
ودرصورتی که ملک به مزایده گزاشته شودفقط میتواندسهم خودراازقیمت موردمزایده برداشت نمایدوهریک ازورثه میتوانندباپرداخت سهم ایشان مالک آن سه شوند

با درود چنان‌چه ملک سند رسمی دارد امکان توقیف وجود دارد

اگر سند رسمی ملک ندارد قابل توقیف نمی باشد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط