🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

سه دانگ منزل به نام همسرم می باشد آیا بابت مهریه ام می توانم آن را توقیف کنم یا جز مستثنیات دین محسوب می شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۴

ملکی مشترک با ارثیه پدرم و پول شوهرم خریدیدم. 3دانگ شوهرم 30میلیون پول +60میلیون وام بانکی و 3دانگ من نقداً پرداخت شده. بنده هم راهن میباشم. ارزش ملک 200میلیون میباشد که بنده متوجه شدم شوهرم صیغه دارد و برای ترس انتقال ملک به اسم او. خانه را به ارزش 74سکه رو توقیف کردم. این ملک برای شوهرم جز مستثنیات دین است؟ از طرفی خواستار فروش بودم که مخالفت کرد و من مجبور شدم به قانون افراز تکیه کنم. تا خریدار کل ملک شوم با گرفتن مقداری سکه آیا امکان پذیر است! من در آن خانه سکونت ندارم و شوهرم تمکین داده. در آن خانه سکونت کنم جز مستثنیات دین میشه؟
کلا در این حالت من چطور هم از شراکت در بیام و هم مقداری از سکه هام رو بگیرم؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اول از طریق دعوای افراز وارد شوید در مرحله گواهی عدم افراز از اداره ثبت بگیرید و به اقامه دعوا با خواسته دستور فروش مطرحه کنید. در مرحله اجرای حکم و مزایده می توانید سهم شوهرتان بابت مهریه توقیف نماید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۳۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام نیاز به درخواست افراز نیست . همان توقیف که بابت مهریه انجام داده اید کافی است . در اجراب احکام ملک کارشناسی شده و به مزایده گذاشته می شود و خود شما هم می توانید در مزایده شرکت کنید .
البته در نظر داشته باشید که هیچ بعید نیست این سه دانگ خانه را مستثنیات محسوب کنند و امکان وصول مهریه از آن وجود نداشته باشد . اگر این چنین شد ، درخواست افراز بدهید . پس از طیمراحل اداره ثبت و دادگاه نهایتا ملک باید از طریق مزایده به فروش برسد . در اجرا مبلغ ریالی آن را بابت مهریه توقیف کنید . چون وجه نقد اگر به عنوان رهن منزل نباشد ، مستثنیات دین نیت .

با درود فراوان
بله میتوانید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط