سه درصد دیه بایت سائیدگی حارصه چقدر میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۸۲۲

با سلام تقریبا سه ماه پیش یه ماشین به من زد
پنجاه درصد از دو درصد دیه کامل بابت جراحت دامیه اهیانه چپ سر و سه درصد دیه کامل بابت ساییدگی حارصه روی مفاصل کف دستی انگشتی دوم و سوم و چهارم و پنجم دست چپ و دوم و سوم دست راست و نیم درصد روی مفصل کف دستی پنجم دست راست و پنج فقره از یک سی ام از یک درصد دیه کامل بابت ساییدگی حارصه بند میانی انگشتان دوم و سوم و چهارم و پنجم دست راست و بند انتهایی انگشت دوم دست راست و دو درصد دیه کامل بابت ساییدگی حارصه زانئی راست و زانوی چپ هر دو دو مورد و یک درصد دیه کامل بابت ساییدگی حارصه پیشانی و یک درصد بابت سمت راست بینی در مجموع چقدر میشود
از تاریخ حدثه ظرف 5 مدت دو سال تمام قابل پرداخت میباشد یعنی چجوری؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا برای محاسبه موارد فوق میتوانید به قسمت محاسبه دیه بر اساس دادنامه مراجعه نمائید ثانیا مهلت پرداخت به دلیل تقسیط دیه بوده است.موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط