🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

سوءاستفاده شده از کارت من، چگونه پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۶۰۱

یکی از دوستان به من گفت خیلی سریع یک حساب باز کن با کارت ملی صبح بیا فلان جا من هر چه پرسیدم چرا چکار باید بکنم گفت فقط بیا بعد من فرداای آن روز رفتم و من را تا جلو درب صرافی برد و گفت سریع برو داخل و دو هزار و دویست تا دلار بگیر او حتی فرصت فکر کردن را از من گرفت و من را تحت عمل انجام شده قرار داد حالا چون به هییییچ عنوان از این آدم توقع این حرکت را نداشتم بسیار دلگیرم و متوجه این شدم که این آقا کلا این کار را زیاد انجام میدهد حالا چه کنم لطفا مرا راهنمایی کنید

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با رضایت و همراهی شما و بنام شما با کارت ملی حساب باز کردین تا جلو درب صرافی حرکت کردید
حالا چه کنم //نخستین گام به سوی تغییر شما قادر به گفتن نه نیستید
مورد سوء استفاده قرار گرفتن در طول زندگی هر انسانی، ممکن است اتفاق بیفتد، ، مثلا قادر نیستند نظر خود را بیان کنند یا قدرت نه گفتن ندارند.
به راحتی نمی‌توانیم در مقابل خواسته‌های غیرمعقول دیگران نه بگوییم. برای همین است که باید یاد بگیریم نه بگوییم. قبل از هر چیز، باید بپذیرید که «نه» گفتن حق شماست

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

در مورد مشکل حقوقی چیزی اعلام ننموده اید و موضوع اصلا آشکار نیست.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط