🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

سواستفاده از کپی سند زمین امکان پذیر میباشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۹,۸۱۸

سلام ببخشید ایا کسی میتونه با کپی سند زمین اقدام غیر قانونی انجام بده؟مثلا اقدام به فروش زمین کنه ؟عموم کپی زمین مارو داره و دوست و اشنا هم زیاد داره که بخواد برابر اصل کنه یا هر کار دیگه ای ایا میتونه اقدامی کنه؟خیلی نگرانم تو اداره مالیات و ثبت هم نفوذ داره ،قیمت ملک هم بالاست واسه همین خیلی نگرانم البته قبلا از این کارا زیاد انجام دادن
زمین نزدیک ٥٠٠ متر بود که باهاشون شریک بودیم بعد ما تفکیک کردیم سهم خودمون و سند گرفتیم اما تمام پرونده مالیات و ثبت فعلا مشترک و کپی هم داره امروز هم باز رفته از تو پرونده کپی سند کشیده بیرون

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان جعل از روی اصل مدارک وجود دارد مثلا اگر اصل مدارک یا کپی مصدق مدارک رو داشته باشند امکان جعل هست اما با ارایه اصل مدارک جرم ثابت ومعاملات باطل می گرد
به وسیله کپی مدارک هم نمیتوان جعل کرد یا معامله ای با کپی انجام داد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۲۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

خیر با کپی نمیتوانند برای فروش زمین اقدام کنند و هیچ اعتباری نخواهد داشت.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط