سیلی و مشت زدن یک فرد سپاهی به زن برادرش چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۷۴

با سلام بنده مدت 3 سال است که زندگی مشترک تشکیل داده و حدود سه ماه است که به دلیل مشکلاتی که همسرم برای من ایجاد کرده به خانه پدری آمده ام ایشان هیچ فردی رابرای برگشت من نفرستاده اند ایا می توانم نفقه بگیرم مهریه ام 50 سکه می باشد و آن را به اجرا گذاشته ام چه مقدارش را می توانم پیش بگیرم و با توجه به نزاعی که با همسرم و برادرش که به من حمله کردند از خود دفاع کردم وبا توجه به گفته آنان من خراش کوچک به همسرم وارد نموده ام و برادر ایشان به من مشت و سیلی زدند با توجه به شکایت دو طرف آیا می توانند برای من دیه یا زندان بگیرندالبته من هیچ زخمی به ایشان وارد نکرده ام و ایشان خود با زخمی کردن خود نامه پزشکی قانونی آورده اند حکم سیلی و مشت برادر همسرم که یک نظامی می باشد چیست

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما میتوانید برای مطالبه نفقه اقدام کنید ولی در صورتیکه عدم تمکین شما را اثبات کند دیگر نفقه به شما تعلق نخواهد گرفت. بله دیه هر طرف دیگر محاسبه شده و از طرف دیگر اخذ خواهد شد. (به میزان دیه تعیین شده ) لذا بار اثبات آن با طرف دیگر خواهد بود.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط