شانس قبولی اعسار شخص زندانی با بدهی ۶میلیاردی

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۹ #41966931

درود و وقت بخیر، ما بابت چک برگشتی علیه شخصی طرح دعوای حقوقی کردیم و حکم قطعی به نفع ما صادر شد که شخص بدهکار باید به ما اصل مبلغ به همراه خسارت تاخیر که چیزی در حدود ۶ میلیارد میشه رو پرداخت کنه. این شخص چند سالی هست به دلیل پرونده‌های مالی مختلف از جمله پرونده ما در زندان به سر میبره و از همون زندان درخواست اعسار روی این حکم داشته که آزاد بشه اما هیچ مالی معرفی نکرده
با توجه به اینکه پرونده های مختلف مالی در شعب دیگه داره و درخواست اعسار اونها رد شده، عملا اگر درخواست اعسارش در این شعبه هم تایید بشه بازهم نمیتونه از زندان خارج بشه! با همه این‌ها چقدر احتمال داره با توجه به اینکه مبلغ سنگین هست (چیزی در حدود ۶ میلیارد) درخواست اعسارش در این شعبه تایید بشه؟ آیا در وقت مقرر که برای رسیدگی تعیین شده ما هم باید حضور پیدا کنیم ؟ و باید لایحه‌ای برای دفاع از خودمون و اینکه اعسار محکوم پذیرفته نشه ارائه کنیم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

دعوای اعسار در صورت احراز عدم ملائت فرد بدهکار پذیرفته میشود

با سلام اعسار بستگی به تمکن مالی شخص و تراکنش‌های حساب‌ها و اموال او دارد که بر عهده دادگاه محترم گذاشته شده است

سلام پذیرش اعسار به شرایط اقتصادی و میزان درآمد و نظر قاضی دادگاه بستگی دارد.

با سلام بله در جلسه حاضر شوید و درصورت شناسایی اموال معرفی نمایید درهرحال صدور اعسار بستگی به نظر قاضی رسیدگی کننده دارد

با سلام، با توجه به موارد عنوان شده بهتر است در جلسه رسیدگی شرکت نموده و اگر دلایلی مبنی بر رد اعسار و اثبات تمکن مالی ایشان دارید ارائه نمایید و البته که نتیجه بستگی به نظر قاضی پرونده دارد.

با سلام
بهتر است در جلسه رسیدگی حاضر شده و چنانچه دلایلی مبنی بر ملائت وی در اختیار دارید ارائه نمایید. پذیرش یا عدم پذیرش ادعای اعسار به نظر قاضی رسیدگی کننده بستگی دارد و نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد.

سلام نتیجه مشخص نیست بسته به پرونده های دیگر درآمد و دارایی ایشان می باشد