شاکی بر اساس اعلام سرقت گوشی از شهرستان پیدا کردم مبنی بر اینکه سیم کارت رو گوشی امتحان شده، چه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۳۴

با سلام
من صاحب مغازه ای هستم خرید و فروش موبایل می کنم امروز با حکمی به مغازه امده اند مبنی بر اینکه گوشی سرقتی در این محل سیم کارت رویش فعال شده است شاکی از شهرستان یزد است و اصلا نمی دانم کدام گوشی را می گویند ولی در حکم ایشان برایم شش ماه زندان و شلاق درج شده است معمولا ما گوشی ها را با جعبه و مشخصات خریداری می کنیم احتمال می دهم اصلا اشتباهی باشد چون شاکی و اطلاعات پرونده در اختیارم نیست نمی دانم چه باید بکنم لطفا راهنمایی فرمایید

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

- باید به مرجعی که برای بازرسی به مغازه شما آمده مراجعه کرده و مشخصات پرونده را دریافت کنید .
- اگر برای بازرسی به مغازه مراجعه شده ، بعید است که رایی صادر شده باشد زیرا این مراحل مربوط به قبل از ارسال پرونده به دادگاه می باشد .
- در هر صورت با توجه به بی اطلاعی شما از موضوع ، حتی در صورت صدور رای میتوانید نسبت به آن واخواهی نمایید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط