شاکی شده است که سهمشان کمتر حساب شده و ضرر کرده و ما فروش مال غیر کردیم، چه باید بکنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۶

سلام و خسته نباشید
ملکی کلنگی ۲۳ سال پیش به صورت قولنامه ای ۳ دانگ ۳ دانگ بین مادربزرگ و پدر من خریداری شده بود و ما تمام مدت در آن ساکن بودیم. بعد از چند سال منزل رو اجاره دادیم و از اجاره آن به مادربزرگم هم پرداختی داشتیم. سال ۹۴ سند ملک به نام پدر من زده شد. ولی مادربزرگم هنوز قولنامه ای که سهم هرکس را معرفی میکرد دارد. امسال بعد از دعواهایی که بینشون اتفاق افتاد پدر من شهریور امسال خونه رو بخاطر قدیمی بودن با کمیسیون زیادی و با قیمت مناسب به نسبت قیمت روز فروخت و یه خونه دیگه خرید و سهم مادربزرگم رو با فروش ماشینش به فاصله ۲ هفته پرداخت کرد. اما مادربزرگم حین معامله منزل حضور نداشت و با پرس و جویی که کرده دچار سوتفاهم در قیمت خانه شده و شاکی شده است که سهمشان کمتر حساب شده و ضرر کرده و ما فروش مال غیر کردیم. و سهمی که واریز کرده بودیم را بازگرداندند. درصورتی که هیچ کجا منعی برای فروش منزل بدون حضور مادربزرگم برای ما نبوده است. و سند ۶ دانگ به نام پدر من بوده. میخواستم بدونم روند به چه صورتی پیش می رود؟ و ما متحمل چه هزینه ای میشویم؟ چه چیزی برای ما مجازات قانونی ایجاد میکند؟
ممنون از راهنمایی خوبتون

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.برای پاسخ باید نحوه تنظیم سند به نام پدرتون مشخص بشه،قولنامه اولیه رویت بشه.با این اطلاعات امکان راهنمایی صحیح وجود نداره.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط