🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شخصی محکوم به پرداخت دیه شده؛ تقاضای اعسار کرده؛ چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۰۴

شخصی بنده رو مورد ضرب و جرح قرار داده بود الان محکوم به پرداخت دیه به مبلغ دو میلیون و پانصد هزار تومان شده است و تقاضای اعسار کرده است و گفته من ماهی یک میلیون دویست حقوق میگیرم و دو تا شاهد امضا کردن با توجه به اینکه کارمند دولت است. ۱ آیا تقاضا اعسار مورد قبول است. ۲ من باید چکار کنم؟

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تقاضای استعلام بابت اموال او را مطرح کنید در صورتی که اموالی داشته باشد میتوانید توقیف کنید در غیر این صورت با صدور حکم اعسار دیه به صورت اقساط پرداخت می شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
بار اثبا ت در خصوص عدم امکان پرداخت یکجا به عهده ایشان است . چنانچه دلایلی مبنی بر توانایی مالی وی دارید به دادگاه ارائه کنید .

با سلام در‌جلسه اعسار شرکت نمایید و از دادگاه تقاضای استعلام در خصوص شغل وی و اموال وی را نمایید.

درود بر شما
اگر اموال و دارایی از ایشان میشناسید به دادگاه معرفی یا دلایل معسر نبودنشان را ارائه دهید در غیر اینصورت اعسارشان پذیرفته خواهد شد .

باتوجه به مبلغ اگه همون جلسه شماهم قبول کنید گزارش اصلاحی صادر میشه و ظرف دوماه پرداخت میکنه.درغیراینصورت ممکنه پرونده اعسارتون سه چهار ماه طول بکشه

با درود اگر اموالی از مدعی اعسار یافت نشود و معرفی نشود و ندار باشد، اعسار او پذیرفته می‌شود

اگردمدارکی بر معسر نبودن وی دارید ارائه نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط