🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شخصی پیدا شده و مبلغ را از صاحب چک که مائیم در زمان سر رسیدش که یک ماه میشود مطالبه خواهد کرد؛ من و صاحب مغازه چکار میتوانیم انجام دهیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۷

با سلام.
بنده مدتی در خواربار فروشی همسایه به عنوان کارگر کار میکردم. پدر صاحب مغازه اجازه استفاده از دسته چکش را به ما داده بود. نمیدانم یک برگه از چکمان را دزدیده اند یا یکی از رانندگان شرکتها که به آنها بابت خریدمان چک دادیم آن را جعل کرده و با کامپیوتر مبلغ ۵۰ میلیون را روی چک؛ پرینت کرده اند. در حالی که ما اصلا چنین مبلغی را ننوشتیم مخصوصا اینکه ما چک هایمان را با دست مینوشتیم و آن را پرینت شده نمیکردیم.
حالا شخصی پیدا شده و مبلغ را از صاحب چک که مائیم در زمان سر رسیدش که یک ماه میشود مطالبه خواهد کرد. اولا من و صاحب مغازه چکار میتوانیم انجام دهیم؟ مثلا از کسی که چک ما دست اوست و مبلغ ۵۰ میلیون بر روی چک با پرینتر پرینت شده با چه عنوان و استدلالی شکایت کنیم که برای خودمان مشکلی پیش نیاید مثلا اعاده حیثت نکند و ما به مشکلات دیگر بر نخوریم.
و از دسته چک پدر صاحب مغازه استفاده میکردیم هر چند که ایشان راضی بود.مشکلی پیش نیاید
و بعد مغازه کامل تحویل من بود و آیا خطری متوجه من میشود؟ مثلا صاحب مغازه بگوید برگه چک را دزدیدی یا با همکاری کسی این کار را کردی یا اصلا در امانت داری از اموال مغازه مثلا چک اهمال ورزیدی؟
خیلی ممنون میشوم اگه پاسخ را لطف کنید.
با تشکر از بنیاد وکلا.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نوع نوشتن مهم نیست درصورت تطابق امضا چک باید وحه ان کارسازی بشود وسپس دستورعدم پرداخت صادرنمائید

وسپس باتوجه به مطالب بیان شده به اتهام سرقت وکلاهبرداری ازدارنده چک شکایت کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط