🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شخص دیگری اخاذی کرده ولی مدرکی ازش نیست؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۰

سلام..
بنده امروز متوجه شدم که از من به اتهام اخاذی شکایت شده و اتهام وارده به این صورت هست که از فردی اخاذی کردم و شارژ گرفتم ازشون در صورتی که من شخص مورد نظرو نمیشناسم و فقط حدودا دو ماه پیش یه شخصی تلگرام بهم پیام داد که شارژ میخوای و منم ندونسته گفتم چرا نخوام و خلاصه کد شارژ فرستاد و من اولش فک میکردم سرکاریه بعد زدم وارد کردم دیدم درسته! الان مشخص شده اون شارژ و با اخاذی و تهدید گرفته بود حالا اون شخص حساب تلگرامش و حذف کرده و متاسفانه با سریال شارژ این اتهامو به من نسبت دادن؟
جریان این پرونده به کجا میره ممنون از مشاوره

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اتهام وارده در صورتی که دسترسی به فرد یاد شده نداشته باشید و دلایل متقن و مستدل در رد اتهام از سوی شما وجود نداشته باشد جرم صورت گرفته متوجه شما خواهد بود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام. اگر اسکرین شات چت های شما رو همراه با آی دی و شماره تلفن داشته باشه و چت های شما دارای عناوین مجرمانه باشه قابل پیگیری می باشد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط