🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شخص طلب کار چگونه طلب خود را با توقیف اموال پس بگیرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۷

اگر شخص بدهکار بدهی را پرداخت نکند

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در آنصورت میتوانید با طرح دعوی علیه ایشان و استعلام اموال و دارایی و حساب های بانکی از طریق اداره ثبت اسناد و املاک و همچنین بانک درخواست توقیف اموال و دارایی و همچنین حساب های بانکی ایشان را نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان

اگر می خواهید دادخواست بدهید :تامین خواسته ( توقیف مال ) راتقاضا کنید
اگر حکم به نفع شما صادر شده : درمرحله اجرا اموال وی توقیف میشود

مطالبه وجه به همراه تامین خواسته فوری بدهید و سپس درخواست توقیف خودرو یا حساب بانکی یا ملک ایشان را بخواهید. پس از اجرای حکم نیز میتوانید درصورت نبودن مال ، جلب بگیرید

با اقامه دعوی می تواند با شناسای و معرفی اموال نسبت به توقیف اموال بدهکار اقدام نماید

با طرح دعوی حقوقی و تقاضای صدور قرار تامین خواسته امکان توقیف اموال شناسایی شده از بدهکار میسر است . همچنین با صدور رای قطعی و ابلاغ اجرائیه نیز امکان توقیف و مزایده اموال وجود دارد .

اسلام طلبکار با مراجعه به دفتر خدمات قضایی بخواسته مطالبه وجه بدوا صدور قرار تامین خواسته بنماید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط