🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شرایط اجرای حکم اعدام به جرم قتل و پرداخت دیه چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۴۹

عرض سلام و ادب برادر من توسط برادر زنش به قتل رسید ( قتل عمد ) و بعد از سه سال حکم قصاص تایید شد ، برادرم یک دختر 5 ساله دارد که در حال حاضر با مادرش در خانه مادریش زندگی میکند ، نا گفته نماند که در جریال این جنایت تمام خانواده همسرش نقش داشتند مخصوصا زنش ، از طرف دیگر متاسفانه مادر خود بنده 10 سال پیش از خانه رفتند و دیگر برنگشتند و ما همه جا را به دنبالش رفتیم ولی خبری نشد ، سوال من این است که با وجود تایید حکم قصاص و نبود مادر من ،این حکم در چه صورتی اجرا می شود ؟ آیا باید حکم فوت فرضی ایشان تایید شود و چقدر از زمان مفقود شدن ایشان باید گذشته باشد تا حکم فوت فرضی ایشان را بگیریم ؟ و آیا اگر تا زمان حکم فوت فرضی زمان قصاص طول میکشد ؟ و آیا اگر مثلا تا 10 سال طول بکشد قاتل می تواند ازادی مشروط بگیرد با توجه به قتل عمد یا نه؟ و با توجه به اینکه یک بچه صغیر در میان است اگر فرضا دادگاه 100 میلون جهت بچه صغیر و مادرم که مفقود است بخواهد و ما نتوانیم بدهیم وضعیت قاتل چگونه می شود ؟ آیا می تواند بیرون بیاید یا تا هر زمان که ما پول دیه را جور کنیم در زندان می ماند ؟ و تحت چه شرایطی قاتل غیر از رضایت می تواند بیرون بیاید ؟
خواهشا جواب من را بدهید ، با تشکر فراوان

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه یکی از اولیای دم حاضر نباشند آگهی منتظر خواهد شد و در صورت غیبت ایشان دیگر نیازی به رضایت و نظر ایشان نخواهد بود. لذا از جانب شما و دیگر اولیای دم نیازی به پرداخت دیه نخواهد بود و در صورتیکه رضایت ندهید حکم قصاص اجرا و ایشان اعدام خواهند شد.موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط