🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شرایط اینکه دیه لب برای فردی لحاظ گردد چیست ؟؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۰۶

با سلام خدمت شما و تشکر بابت وقت گذاشتن به سوالات بازدید کنندگان سایت
بنده در اسفند 92 در یک صانحه رانندگی دچار ضربه مغزی شدم و سه روز در اغما بودم که سطح هوشیاری من 5 بوده و بعد از سه روز بحمدالله با بالا اومدن سطح هوشیاری بنده از حالت اغما خارج گردیدم ولی متاسفانه در اثر این ضربه مغزی اعصاب 6 و 7 من دچار مشکل گردید و باعث فلج شدن سمت راست صورت و همچنین فلج حرکتی چشم هایم گردید که چشمهایم بعد از گذراندن جلسات فیزیو تراپی خوب شدند (البته در حال حاضر به انتهای سمت چپم که نگاه میکنم دو بینی دارم )ولی سمت راست صورتم خوب نشد . سوال من این هست که دیه لب (سست شدن و فلج لبها به طوری که هنگام خنده از روی لبها کنار نرود )چرا به من تعلق نمیگیر ؟ یا اینکه تعلق میگیرد ولی پزشکی قانونی نمیخواهد آن را لحاظ کند ؟؟؟دوم اینکه در طول مدت نقاهتم هر دو چشم بنده دچار دو بینی کامل و تاری دید بود به طوری که به مدت 5 ماه یکی از چشمانم را با چسب بطور مداوم 24 ساعته بسته بودم حالا بعد از خوب شدن پزشکی قانونی میگوید چون خوب شدن دیه ای به شما تعلق نمیگیرد آیا این حرف صحت دارد ؟؟؟؟؟
البته اگر لطف کنید و ایمیلتون رو برام بفرستین مواردی را که پزشکی قانونی برای من لحاظ کرد رو جهت اسحضار برایتان ارسال کنم . در پایان از شما کمال تشکر و قدر دانی را دارم و خوشحال میشوم جواب بنده را بدهید

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پزشکی قانونی در این خصوص ذی نفع نخواهد بود و بعد از معاینه گواهی صحیح را صادر خواهد کرد و احتمال اینکه پزشکی قانونی بخواهد حقیقت را کتمان کند بسیار پائین و یا اصلا وجود ندارد.در صورتیکه شما بعد از خوب شدن چشمتان به پزشکی قانونی مراجعه کرده باشید بله درست است لذا اگر زمان آسب به پزشکی قانونی مراجعه کرده و طول درمان گرفته باشید میتوانید دیه ی آن را مطالبه نمایید.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط