شرایط تعلق حق کسب و پیشه به مستاجر بعد از سال ۷۶

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۲ #70645597

سلام و احترام، اگر بعد از سال ۷۶ مغازه‌ای اجاره داده شده، در چه صورتی حق کسب و پیشه به مستاجر تعلق می‌گیرد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به اجاره ای که پس از تصویب قانون روابط موجر و مستاجر ۱۳۷۶ منعقد شده حق کسب، پیشه و تجارت تعلق نمی گیرد.

با سلام
حق کسب و پیشه مربوط به قرارداد ماقبل ۵۶ و پس از آن به شرط تمدید مداوم میباشد
انعقاد قرارداد پس از سال ۷۶ موجب کسب حق کسب و پیشه نمیشود

با سلام اگر اجاره نامه برای سال ۷۶ باشد کسب و پیشه تعلق نمی‌گیرد

سلام سرقفلی وحق کسب وپبشه تعلق خواهد گرفت.

سلام سرقفلی وحق کسب وپبشه تعلق میگیرد

باسلام به این ملک سرقفلی و کسب و پیشه تعلق میگیرد

با سلام، تعلق حقی به نام حق کسب و پیشه و تجارت در مورد مستاجر ملک تجاری مربوط به قانون روابط موجر و مستاجر سال ۱۳۵۶ می باشد و در مورد قراردادهای بعد از سال ۱۳۷۶ بحث سرقفلی مطرح است،که با توجه به قرارداد اجاره شما می‌تواند دارای تفاسیر مختلف باشد.