🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شرایط پذیرش ضمانت سفته چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۲

سلام وقتتون به خیر
بنده بابت پولی که به کسی دادم ازش ضمانت چک میخواستم میگه چک ندارم سفته میتونم بدم با فیش حقوقی
میخواستم بدونم در متن قرار داد چجوری بنویسم که خیالم از بابت ضمانت سفته ای که میده راحت باشه؟ چون حداقل چک را میشه از سامانه صیاد استعلام گرفت اما سفته را نمی‌دونم طرف خوش حسابه یا بد حساب
با تشکر

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به سفته ها در قرارداداشاره کنید در صورت عدم اجرای آن سفته ها را اقدام نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
بهتر است پشت سفته ها را یک نفر معتمد و یا بازاری و کارمندی که شما نیز او را میشناسید پشت نویشی و ضمانت نماید .

با سلام
در قرارداد به شماره سفته ها اشاره کنید و بیان کنید در صورت عدم ایفای تعهدات ایشان میتوان روی سفته ها اقدام نمود .

با سلام و احترام دوست عزیز در ارتباط با سوال شما اینکه بتوان استعلام گرفت که آیا طرف شما خوش حساب هست یا خیر این مورد در مورد سفته امکانپذیر نمی باشد ولی شما می توانید زمانی که از ایشان سفته را قبول کردید درخواست کنید که ظهر سفته بنویسد که پرداخت مبلغ این سفته را متضامنا با آقای هرکس که ضمانت میکنه برعهده گرفتم تا بعدا بتوانید راحت تر به هر یک از طرفین و یا به هر دو باهم جهت وصول طلب خود مراجعه کنید با تشکر

مشاوره‌های حقوقی مرتبط