🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شرکت در نزاع از طرف فرد قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۲۱

با سلام و خسته نباشید خدمت شما

چند هفته پیش در یک گروه تلگرامی دانشجویی که مشغول چت بودیم بنده با شخصی که بر اساس اسمش فکر میکردم آشناست شوخی کردم و ایشان در جواب به بنده اهانت کرده و گفتن که " میام شلوارتو جلو جمع میکشم پایین " بعد این حرفشون اومدن خصوصی بنده و قرار گذاشتن که فردا میام دم دانشگاه منتظرم باش . من بعد از پرس و جو از چند نفر فهمیدم ک ایشون شخص دیگه ای هست و قبلا هم از من کینه داشته چون تو چت هاشون تو گروه به من گفتند که " خیلی دنبالت بودم خوب شد پیدات کردم " . من هم گفتم بهش تو خصوصی که اشکال نداره بیا باهم حرف بزنیم

روز قرار شد و اومدن من با دستم کشیدمش اینور که باهاش حرف بزنم نیومد و دست به یقه شدیم ، یهو دوستش حمله کرد سمت من و دوستم دخالت کرد .
منو کشیدن اینور و جدامون کردن ، ولی دوست ایشون و دوست بنده اون طرف صحنه باهم گلاویز شدن دوست من اول با سر تو صورت دوست ایشون زد و گویا دماغ و دندونش رو شکوند . و دوست ایشون هم با چاقو به پای دوست من زد و فرار کرد .

الان میخواستم تو این قضیه بدونم جرم من چقدره و نقش من چیه ؟ زندان یا دیه داره برا من ؟ چون من هیچ کسی رو نزدم تا بیام کاری کنم جدامون کردن

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر شما تقصیری در این خصوص نداشته اید و شاکی و مشکتی عنه برای مطالبه دیه و ضرب و جرح افراد دیگری هستند مگر اینکه علیه شما هم شکایت شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط