🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شمول مالیات بر فروش آپارتمان ۶۳متری و مقدار آن

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۰

سلام، یک آپارتمان ۶۳متری می‌خواهیم بفروشیم که خودمون ساکن بودیم، سندش هم۳دانگ، ۳دانگ هست، یک صلح عمری هم در خود سند قید شده. می‌خواستم بدونم آیا مالیات تعلق می‌گیره؟ اگر دریافت میکنه مشخصه تقریبا چقدر هست؟ ارزش مورد معامله هم ۲۷۰۰ هست.

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،در رابطه با صلح عمری باید مالکیت کامل نسبت به عین و منفعت مستقر شود تا قابل فروش شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان

باسلام.
مبلغ مالیات بر نقل و انتقال املاک، ۵درصد از ارزش معاملاتی ملک است. البته باید توجه داشته باشید ارزش معاملاتی املاک، بسیار پایین تر از مبلغ فروش ملک است که با توجه به شهر و منطقه متفاوت است.
همچنین با توجه به صلح عمری قید شده در سند، باید بررسی کنید که امکان فروش را داشته باشید.

سلام سه دانگی که صلح شده باید مالکیت آن به طور قطعی به متصالح منتقل شود تا امکان فروش فراهم گردد.

با سلام
سه دانگی که صلح شده می بایست مالکیت آن به نحو قطعی به متصالح منتقل گردد تا امکان بیع فراهم شود.

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که باید دید سه دانگ صلح شده به مالکیت شما رسیده یا خیر تا بتوانید به فروش رسانید.

سلام اگر صلح عمری برای ۳ دانگ شما هست نمی توانید بفروشید تا به مالکیت قطعی شما برسد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط