🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شهادت مادر برای دختر اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۰۶۶

عرض سلام و خسته نباشید

مدتی پیش وقتی با همسرم شوخی میکردم، ایشان را درآغوش گرفته و بوسه ای همراه فشار و ذوق از ایشان گرفتم، در آن لحظه مادر و خواهر 15ساله ایشان در خانه ما بودند و میخواستیم به اتفاق به بیرون از خانه برویم. وقتی برای عوض کردن لباس به اتاق رفتم و سپس به هال برگشتم بازویش را نشان داد که کبود شده، خیلی متعجب شدم!!! بعد از چند روز به پزشکی قانونی رفته و در این رابطه شکایت کرد. چطور میتوانم ثابت کنم کبودی روی بازو ایشان نتیجه شوخی من نبوده؟ خواهر 15 ساله میتواند شهادت دهد؟ شهادت فقط مادرش قاضی را متقاید میکند؟ این کبودی نتیجه حساسیت و یا مصرف داروی خاصی نیست؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در مورد شهادت شهود بستگی به نظر قاضی داردولی اگر همسر شما حساسیت خاصی دارد میتوانید با یکی از کارشناسان پزشکی قانونی موضوع را در میان بگذارید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

شهادت بستگان درجه یک معمولا در دادگاه پذیزفته نمیشود.ولی باز هم بستگی به نظر و علم قاضی دارد.اگر همسر شما بیماری خاص و یا حساسیت خاصی دارد میتوانید با یکی از کارشناسان پزشکی قانونی موضوع را در میان بگذارید.

موفق باشید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط