🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شوهرم به من خیانت کرد،طلاق گرفتیم،بعد از چند وقت بخاطر پسرم رجوع نمود،چگونه تقاضای طلاق بدهم و حضانت فرزندم را از او بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷,۱۸۸

باسلام
پسر من الان ۸ سال و نیم دارد، همسرم در شرکت نفت کار میکنن و دوهفته خونه است و دو هفته ناحیه، حدود ۲ سال پیش متوجه رابطه ی همسرم با دختر رانندش شدم، بعدشم از من خواست توافقی جدا بشم، اول قبول نکردم ولی بالاخره به خاطر سوءرفتاراش مجبور شدم قبول کنم،حضانت پسرم رو حاضر نشد بهم بده، بعد از جدایی همیشه نگران بودم که پسرم ۷ سالش تموم بشه و اونو از دست بدم تا اینکه یه روز اومد و گفت به خاطر پسرمون برگردم گفت به شرطی که این دفعه مهریت به جای ۳۱۴ تا ۱۴ تا باشه و بدونی اون دخترم تو زندگیم هست، بعد تهدید کرد اگه قبول نکنم، حضانت پسرم رو میگیره منم قبول کردم الان دو هفته سر کار و یه هفته پیش اون دختر و یه هفته پیش ما هیچ رابطه ی زناشویی ای هم نداریم و وقتی پیش ماست همش داره با اون دختر چت میکنه، شبام میره بیرون و تا نصف شب تلفنی باهاش حرف میزنه، مرتب بهم میگه عشق من اون دختره، اون دخترم بهم پیام میده و میگه من باعث شدم که شوهرت رجوع کنه، ما عاشق همیم و فقط به خاطر پسرت برگشته میگه ما میخوایم بچه دار بشیم و ...

واقعا دیگه از نظر روحی تحمل ندارم داغون شدم ولی می ترسم جدا بشم، نمیخوام پسرمو از دست بدم اون به من خیلی وابسته است، چون از وقتی به دنیا اومد باباش دو هفته در ماه خونه بوده، الان که کمترم شده منم به شدت بهش وابستم.
نمی دونم چی کار کنم تو رو خدا راهنماییم کنید.
در ضمن اون دختر رو عقد نکرده چون اسمش تو شناسنامه ی همسرم نیست.
لطفا راهنماییم کنید.

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اثبات عدم صلاحیت همسرتان میتوانید سلب حضانت ل
ایشان را بخواهید و حضانت فرزند را برعهده بگیرید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

سلام
در صورت اثبات عدم صلاحیت همسرتان، می‌توانید حضانت را دریافت کنید

شما در صورت میتوانید حضانت فرزند را دریافت نمایید که بتوانید عدم صلاحیت همسرتان را اثبات نمایید ....

شما میتوانستید مهریه قبلی را مطالبه نمایید ، اکنون نیز به اراده خویش مجدد رجوع نموده اید ، حق حضانت را فقط در صورت عدم صلاحیت ایشان میتوانید دریافت نمایید .

با درود اگر ایشان را عقد دائم یا موقت نکرده رابطه ایشان غیر شرعی و قابل شکایت است. اگر شما به هم رجوع کرده باشید تمام تعهدات عقدنامه سابق اعاده میشود و قابل تعقیب است .. مگر اینکه شما مجدد بعد از گذشت زمان عده ، عقد دائم کرده باشید که تعهدات زوجیت بر اساس عقد نامه جدید و شرایط ضمن آن خواهد بود. به هر روی چون از عقد دایم یا منقطع هنوز اطمینان ندارید و از طرفی چنین عقدی در صورت واقعیت داشتن با اطلاع و اگاهی و رضایت شما و ظاهرا قبل از عقد دوم شما صورت گرفته به این استناد نمی توانید مدعی عسر و حرج گردیده و طلاق برای بار دوم تقاضا کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط