🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شوهرم میتواند پرینت خط گوشی منو بگیرد، در صورتی که خط به نام خودم هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۰

همسرم ۴ شب منزل نمیاد بابت فیلمی که برای ۳ سال پیش بوده و توی جمع دوستانه با دوستم ۲ دقیقه هستیم و پوشش مناسب داشتم رقصیدیم بابت صحبت برای انجام کاری رفته بودیم و مجبور بودم ۲ ماهی با اون آقا حرف بزنم و در جریان کاری که قرار بود انجام بده باشم و تموم شد، من ۵ سال هست ازدواج کردم و همه چی از این آدم دیدم خیانت، مواد فروشی، اعتیاد مدام مستی و رفیق بازی همه چی هم با مدرک دارم فقط دوسش داشتم بخاطر آبروی خانوادم سکوت کردم یه دندونمو شکوند ولی الان بهونه شده براش این فیلم.
نمیدونم چیکار کنم؟
حتی تو این مدت نیومده مشکلشو بگه و بخواد حل بشه، فقط داره با روح و روان من بازی میکنه من مشکل ام اس دارم اصلا حال خوبی ندارم چیکار باید کنم؟
جدا از اینکه ۳سال میشه که رابطه نداریم.

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

حتما سعی کنید برای حل مشکل خودتان از مشاوره خانواده کمک بگیرید اگر با مشاوره مشکل حل نشد از طریق حقوقی اقدام به احقاق حق خود کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

سلام
امکان پرینت خط را ندارد
شما می توانید از طریق اجرای مهریه و مطالبه نفقه زوج را تحت فشار قرار دهید
اما سعی کنید قبل از این اقدامات اول با همسرتون جلسه ای داشته باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط