🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شوهرم کتکم زده؛ چطور برای شکایت اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۷۶۹

بعد ضرب و جرح چند روز فرصت برای شکایت دارم چهار تا بچه دارم و نمی‌خوام زندگیم از هم بپاشد فقط دیگه کتکم نزنه

۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام هر چه زودتر بهتر مراجعه به پزشک قانونی جهت تشخیص آثار ضرب وجرح و شکایت ازطریق دفاتر الکترونیکی قصایی موفق باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام اول باید پزشک قانونی تایید بشود بعد شکایت برای داشتن ادله اثبات دعوی.بپس از ان در دادگاه تعهد به عدم ضرب وجرح بگیرید.

هر چه سریعتر باید اقدام کنید تا که پزشکی قانونی قادر به تشخیص آثار ضرب و جرح باشد. باید به دفتر خدمات قضایی رفته و طرح شکایت کنید

هرچه زودتر بهتر تا پزشکی قانونی بتواندتخیص دهد

با درود
می‌توانید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی طرح دعوی ضرب و شتم یا ضرب جرح علیه زوج مطرح نموده شما به پزشک قانونی معرفی میشوید.

درود برشما دوست عزیز
ابتدا باید در اولین فرصت و تا زمانی که آثار جراحت و ضرب جرح قابل تشخیص است شکایت کیفری طرح و سریعا درخواست ارجاع به پزشکی قانونی داشته باشید . با توجه به تمایل شما جهت ادامه زندگی میتوانید در جریان رسیدگی یا پس از اثبات جرم با اخذ تعهد کتبی در مرجع قضایی با مضمون اقرار بر وقوع ضرب و جرح از ناحیه ایشان و تعهد به عدم تکرار این کار اعلام گذشت بفرمایید . امیدوارم پاسخ بنده برای شما مفید بوده باشد .

با سلام در زمان ضرب و جرح شما با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید و هرچقدر زودتر اقدام به شکایت و مراجعه به پزشکی قانونی نمایید بهتر است تا آثار ان از بین نرود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط