شکایت آزاد کردن سند ملک از رهن شرکت تولیدی و مطالبه خسارت

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۴۰

با سلام، بنده ۸ سال پیش سند ملکی خودم را در اختیار شخصی از نزدیکانم قراردادم که در رهن یک شرکت تولیدی نوشیدنی قرار بده تا از طریق سند اینجانب فعالیت اقتصادی با آن شرکت انجام دهد. قرار بر این بوده که هر ماه مبلغی (به صورت توافقی) بابت سند اینجانب که در رهن شرکت تولیدی قرار داده به من پرداخت کند. البته این توافق به صورت شفاهی بود (فقط در این خصوص شاهد دارم) ولی در این هشت سال هیچ مبلغی به بنده پرداخت نکرده است، فقط مبلغ ۱۸ میلیون تومان در اول بابت آزادسازی سندم که در آن زمان در رهن بانک بود پرداخت کرد تا سند آزاد بشه و بتونه در رهن شرکت تولیدی قرار بده، جز این، هیچ مبلغی در این سال‌ها به بنده پرداخت نکرده و الان چندین ماه است من خواستم سندم رو آزاد کند ولی هر بار طفره رفته و از آزاد کردن سند ملکم سرباز می‌زند، با تهدید نیز خواهان مبلغ ۱۸ میلیونی که اول بابت آزادسازی سندم به بانک پرداخت کرده هست می‌باشد. به چه طریق می‌تونم از این شخص برای آزاد کردن سندم شکایت کنم؟ و آیا می‌توانم بابت این سال‌هایی که از سند اینجانب کسب درآمد کرده شکایت کنم و خسارتی دریافت کنم؟

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرونده شما احتیاج به بررسی بیشتر دارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

با سلام در خصوص آزاد کردن سند از قید وثیقه باید مقدمات فک رهن را از طریق پرداخت اقساط یا توافق با بانک فراهم آورید. نسبت به شخصی که در مقابل شما تعهد کرده نیز باید الزام ایشان به انجام تعهد را بخواهید.

باید جزییات بیشتر مورد بررسی قرار گیرد.

موضوع بستگی به نوع قرارداد فی مابین شما با عنوان شراکت یا ایجاد تعهد دارد لذا نیاز به توضیحات بیشر میباشد، بهتر است جهت مشاوره تخصصی از طریق بنیاد وکلا با بنده تماس بگیرید تا راهکار مناسب ارائه گردد

دادخواست الزام به فک رهن به طرفیت ایشان طرح نمایید.

با سلام دادخواست فک رهن تقدیم کنید و نیز مطالبه مبلغ بر اساس قرار داد شفاهی .

با سلام
بایستی دادخواست الزام به فک سند رهنی تقدیم کنید.
جهت راهنمایی بهتر از مشاوره وکلای بنیاد استفاده نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط