🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شکایت ارث و میراث آنها به نتیجه میرسد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۵۰

با سلام حدودا چند سالی میشود ، آخرین عموی ما از دینا رفته است و با این شرایط ، عمه های ما برای دریافت ارث و میراث شکایت کرده اند، در صورتی که عده ای از پسر عموهایم زمین هایشان را فروخته اند و عده ای به عروس هایشان داده اند و ...
آیا در این صورت امکان دارد که عمه هایم در دادگاه شانسی داشته باشند؟
مدارکی هم وجود داشت که قبلا پدرانمان ، همه هایمان را راضی کرده اند ، یعنی سهمی به آنها داده اند، اما در آتش سوزی چندین سال پیش همه مدارک از بین رفته است.

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت عدم انحصار وراثت در زمان حیات قابل پیگیری از طرف عمه های شماست .

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

موضوع نیازمند بررسی بیشتری است

سلام وقت بخیر چنانچه اسناد ومدارک زمین ها به نام پدربزرگ باشد بله ممکن میباشد

با سلام
اگر املاک برای پدر بزرگ باشد بله امکانش هست در صورتی که صلح یا هبه نکرده باشد

با درود. اگر اموال و املاک باقیمانده از مورث تان قبلا توسط کلیه وراث تقسیم نشده باشد؛ پس از اخذ گواهی حصر وراثت ؛هر ورثه ای حق دارد سهم الارث خودش را مطالبه نماید.

باسلام مدارک باید ملاحظه گردد

باسلام سال شما بسیار کلی است و به صورت کلی نمی توان پاسخ آن را داد نیاز به گفتگو و جزئیات بیشتر می باشد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط