🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شکایت از برادر بخاطر کتک زدن، به چه شکل است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵,۸۱۴

سلام من دختر ۲۲ ساله هستم برادرم به تحریک از پدرم به قصد کشتن منو کتک زده، از لحاظ جسمی و روانی و عاطفی به شدت آزار می بینم.. در رو روی من قفل کردند. میخوام از خانواده جدا بشم از وقتی ۱۸ سالم شد متکی به خودم شدم از لحاظ مالی! اونا نمیزارن از خونه برم بیرون! برای خارج شدن چطور از لحاظ قانونی اقدام کنم؟ ( یک اتاق اجاره کردم قبلا ) و اینکه بخاطر کتک هایی که به ناحق از برادرم خوردم میخوام شکایت کنم ولی جلوی راهم رو گرفتن و حتی دو روز دست و پام رو بسته بودند! لطفا راهنماییم کنید

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اختلافات باید در درون خانواده حل و فصل گردد در غیر اینصورت میتوانید از مراجع قضایی پیگیری گردد برای خروج از محیط خانواده و اختیار منزل مستقل چون سن رشد رسیده اید مانعیتی متصور نیست ولی برای ازدواج در صورت باکره بودن نیاز به اخذ اجازه از پدر خواهید داشت.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

از نظر قانون برادر با سایر افراد در این مورد فرقی ندارد ولی بهتر است با تعامل در خانواده موضوع حل شود.

باسلام
شما چون به سن رشد رسیدید کسی حق دخالت در امور زندگیتان را ندارد .دوست عزیز رعایت احترام والدین واجب هست اگر امکانش هست از طریق وساطت بزرگترها مسئله رو حل کنید .درغیر اینصورت شما میتوانید از برادرتان به جرم ضرب و شتم شکایت کنید قانون از شما حمایت میکند

مشاوره‌های حقوقی مرتبط