شکایت از بیمه چگونه انجام شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۸۹

برای دریافت خسارت به بیمه_________مراجعه کردم بعد از کارشناسی گفتند ببر صافکاری ادرس بده ما میایم با صافکار توافق میکنیم من ماشین رو گذاشتم صافکاری کارشناس رفته پیش صافکار و ۴۵۰۰ اجرت توافق کردند ولی به من زنگ زد گفت ما ۲۹۰۰ بیشتر نمیدیم برای اجرت صافکاری و نقاشی درب ماشین رو بعد از تعویض داغی و فاکتور بیار تا همه رو با هم برات بریزیم وقتی کار ماشین تموم شد داغی و فاکتور رو بردم ولی فرداش بهم زنگ زدند که داغی در مال ماشین شما نیست و هزینه در و قفلها رو نمیدیم هزینه صافکاری هم ۲۵۰۰ بیشتر نمیدیم، رفتم اونجا و هرچی صحبت کردم بی فایده و بود و مدارک رو هم بهم پس ندادند با ۱۱۰ تماس گرفتم و صورتجلسه انجام شد که از دادن خسارت و مدارک تصادف امتناع میکنند، میخوام بدونم که الان باید از چه طریقی اقدام کنم؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر...شما ک با ۱۱۰ تماس گرفتین او نام گزارش گرفتن و شما از اون گزارش کپی بگیرین...بعدش ی دادخواست تنظیم کنید و این ادعای خودتون رو رو شکایت عنوان بفرمائید و گزارش پلیس رو هم پیوست شکایت پیوست کنید بدین ب دادگاه تا مراحل قانونیش طی بشه....

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط