🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شکایت از خریدار بابت عدم تعویض پلاک، فروش خودرو با پلاک عمومی

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۳۷

سلام، برج ۸ یک ماشین فروختم و ۳ ماه کاری وکالت تعویض پلاک دادم. با توجه به اینکه ماشین پلاک عمومی هستش طرف رفته ۱ ماه بعد خرید از من فروخته، الان نفر سوم شرایط تعویض پلاک که کارت سلامت و کارت ناوگان بایستی داشته باشه نداره، وکالتنامه هم وقتش تموم شده، من باید چکار کنم؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مطابق قرارداد خود عمل نمایید شما در برابر خریدار خود مسئول هستید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مطابق قرارداد فی مابین خود و خریدارتان می‌بایست عمل نماید و در صورتی که وجه التزام تخلف از تعهدی موجود بوده، محقق شده و شما نیز می‌توانید اقدام نمایید در صورت نیاز به مشاوره تکمیلی می‌توانید از طریق بنیاد وکلا با بنده تماس بگیرید

باسلام ، در بعضی از شهرستان ها با مراجعه به پلیس راهور و اعلام پلاک انتظامی خودرو ، پلاک را توقیف می کنند بهتر است ابتدا به پلیس راهور مراجعه کنید و اگر اینکار انجام نشد می توانید دادخواست فک پلاک مطرح کنید.

با سلام ،در برخی از شهر ها شرایطی وجود دارد که شما می‌توانید با ارسال اظهارنامه و اخطار به خریدار و متصرف نسبت به فک پلاک اخطار می‌دهید بعد از ۱۰ روز اگر همکاری نشد میتوانید با اظهارنامه بروید راهور و توقیف پلاک کنید .

با سلام
دادخواست الزام به فک پلاک خودرو به طرفیت خریدار دوم مطرح نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط