🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شکایت از راننده مقصر از طریق کلانتری امکان پذیر است یا دادسرا؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۳۳

با سلام. برای تصادف پدرم طول درمان داده شده و اگر بعد از آن 100 میلیون تومان هم دیه به ایشون تعلق بگیره بر فرض محال، ما از راننده مقصر به علت بی تفاوتی نسبت به این قضیه و عدم مسئولیت پذیری و وجدان ایشان در برخورد با مسئله و جبران هزینه های مختلف پزشکی که ایشان بر پدر من با بی مبالاتی وارد کردن شکایت داریم. سئوال من از شما کارشناس محترم این است که به جز پرونده شکایتی که در دادسرای راهور در جریان هست 1- آیا ما باید به دادسرای دیگری برای این طرح شکایت مراجعه کنیم؟ اگر بله به کدام دادسرا باید برویم؟
2- آیا اینکار الان باید صورت گیرد یا بعد از اعلام دیه توسط دادگاه باید انجام شود؟
ممنون از پاسخگویی شما

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله ضمن تنظیم صورت جلسه باید به دادسرای محل وقوع تصادف مراجعه نمائید و علیه ایشان شکایت خود را تنظیم کنید و گواهی پزشکی قانونی را نیز باید به دادسرا تقدیم کنید. راه دیگر شکایت هم این میباشد که از طریق کلانتری پیگیری کنید تا خود کلانتری شکایت شما را به دادسرا ارجاع دهد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط