شکایت از شرکت با داشتن نام کامل و شماره ثبت آن

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۰۱

سلام و عرض ادب، آیا با داشتن نام کامل یک شرکت و شماره ثبت آن‌ها می‌توان شکایتی ثبت کرد؟

۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از طریق سایت روزنامه رسمی یا اداره ثبت می توانید نسبت به اخذ شناسه ملی شرکت و طرح دعوی اقدام نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

با سلام
با ارائه شناسه ملی آن میتوانید .

با سلام و عرض ادب؛
بله، صد در صد میتوانید در صورت دارا بودن ادله کافی، شکوائیه ای را مطرح نمایید.
ضمنا دوست عزیز، حتی بدون دارا بودن مشخصات نیز شما میتواید شکوائیه مطرح کنید و اگر چنانچه دلایل شما از سوی دادستانی، مورد پذیرش قرار گیرد، دادستان یا دادیار و بازپرس، وظیفه دارند تا استعلامات لازم برای کشف مشخصات شرکت مطبوع را انجام و نسبت به ایفای حق شما، هرگونه اقدام قانونی که لازم بدانند، انجام دهند.

سلام با داشتن نام شرکت و شناسه ملی میتوان شکایت را ثبت نمود.

سلام با سرچ نام شرکت در گوگل همه مشخصات شرکت رادر روزنامه رسمی مشاهده خواهید کرد که نام شرکت و شناسه ملی آن برای ثبت شکایت کفایت میکند.حتما باید شناسه ملی داشته باشید.

با سلام
با ارائه نام شرکت و شناسه ملی امکان پذیر است.

سلام شناسه ملی شرکت قابلیت بیشترب دارد از سایت روزنامه رسمی امکان دریافت هست

مشاوره‌های حقوقی مرتبط