🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شکایت از صافکاری بابت عدم تحویل خودرو و استرداد قطعات تعویضی

پرسیده شده
۹ پاسخ ۹۹

صافکاری وسایل تعویض کرده مثل در ماشین که نو گرفتم نصب کرده و حالا میگه پول رو بده تا ماشینت رو بدم، در حالی که در کهنه ماشین رو نمیده و کلی لوازم دیگه از قبیل گلگیر، در صندوق، سقف ماشین، شاسی جلو و... . لطفا راهنمایی کنید من چکار باید کنم؟

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ابتدا اطهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست استرداد دهید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

در ضمن می توانید اجره المثل ایامی که ماشین در اختیار صافکار بوده را در همان دادخواست ( استرداد مال منقول ) به همراه خسارت دادرسی مطالبه نمایید .

سلام
ابتدا یه اظهارنامه برای وی ارسال کنید در صورت امتناع دادخواست استرداد مال منقول مطرح نمایید .

با سلام می‌بایست به اتحادیه مراجعه نمایید

سلام

شما میتوانید موضوع را از طریق اتحادیه پیگیری کنید همچنین در خصوص لوازم مزبور نیز میتوانید با ۱۱۰ تماس بگیرید و مدعی خیانت در اامانت و امتناع از استرداد اموال شوید
البته در نظر داشته باشید که گاها در این صنف اجرت کار با احتساب داغی لوازم محاسبه میشه

با سلام جهت استرداد وسایل اظهارنامه ارسال نماییدو در صورت عدم افاقه دادخواست دهید

سلام شما اجرت را بدهید و خودرو را تحویل بگیرید و سپس برای استرداد وسایل ابتدا اظهارنامه بدهید در صورت عدم استرداد دادخواست قطعات را مطرح کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط