🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شکایت از مامور نیروی انتظامی بابت توقیف موتور و عدم تحویل آن

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۳۷

بنده دیشب با یکی از دوستانم داشتیم دور می‌زدیم با موتور، ساعت حدود ۷عصر که دور میدون دیدیم مامور موتور یکی از دوستانمون رو گرفته، ماهم ایستادیم، مامور سریع به سمت ما اومد و به زور می‌خواست موتور رو از ما بگیره و گفت سوییچ بده، ما گفتیم هم گواهینامه موتور داریم هم مدارک موتور ولی با بی ادبی شروع به توهین و هل دادن و مشت پرت کردن به ما شد و موتور از ما گرفت. امروز صبح که رفتیم موتور رو بگیریم ازش می‌گویند که مامور ازت شکایت کرده و موتور رو نمی‌تونن بدن. شما رو به خدا راهنمایی کنید چکار کنم من؟

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام،
شما نیز اگر ادله و مستنداتی دارید می‌توانید از طریق دادسرای نظامی(سازمان قضایی نیروی های مسلح) شکایت کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

با سلام
در صورت داشتن ادله و مدارک کافی شما نیر میتوانید شکایت کنید

سلام اگر شما دلیل کافی داشته باشید میتونید شکایت مطرح کنید

با سلام در صورت داشتن ادله و مدارک کافی شما نیر میتوانید شکایت بفرمایید

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که چنانچه توانایی اثبات ادعا را داشته باشید می‌توانید بابت توهین شکایت کنید.

سلام متقابلا جنابعالی می‌توانید با تماس با سامانه ۱۹۷ و در صورت لزوم مراجعه به بازرسی نیروی انتظامی رفتار خارج از ضوابط مامور را پیگیری نمایید ضمنا چنانچه رفتار آن مامور عنوان مجرمانه مانند توهین دارد می‌توانید با طرح شکایت علیه وی اقدام لازم انجام نمایید

با سلام
رفتار نامناسب مامور را به مرکز نظارت همگانی ناجا شماره ۱۹۷ گزارش دهید. اگر ادله و مستنداتی مبنی بر توهین وجود دارد می توانید علیه وی شکایت طرح کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط