🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شکایت از موسسه زبان به چه صورت است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷,۵۱۵

من در دوره تلگرامی در بک موسسه زبان شرکت کرده بودم که به دلیل نامعلوم من رو از کلاس خارج. کردن و کلاس قبلی من رو که مربوط به دوره قبل از کرونا بود به دلیل نامعلوم کنسل کرده و پول رو کامل برمگرداندن و بعد از پیگیری های زیاد فهمیدم نمیخوام پول برگردانن و انقدر اسرار کردم تو کلی گرفتم نا برگرشت دادن. بعد از اینکه پول برگشت داده شد معلم زبان همون کلاس که موسس موسسه هم هست پاسخ سوالات درسی من رو ندادن و من رو از کلاس بیرون کرده و من خیلی پیام ها بین نا در تلگرام رد و بدل شده ولی ایشون همه رو پاک کردن
من مبخوام به وزارت علوم شکایت کنم با توجه به اینکه آخرین خبر مبنی بر این است که وزارت علوم گفته موسسات زبان نمیتونانن به خاطر کرونا کلاسها رو کنسل کنند این خبر صبح روز یک خرداد منتشر شده است.
ممکنه راهنمایی کنید

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه وجه شهریه خود را مسترد نموده اید و قرار شما با آموزشگاه لغو و فسخ گردید است و آنها می توانند قانونا روند آموزشی را برای شما کنسل و متوقف نماییند و از ورود شما به کلاسهای آن لاین و غیره خودداری نمایید در نتیجه شکایت شما راه به جایی ندارد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام وقت شما بخیر
شکایت شما مبنی استرداد وجه پرداختی و یا هر عنوانی که مد نظر شماست بر علیه مدیریت و موسس شرکت وبا نام شرکت باید انجام شود ابتدا همه جوانب امر را بررسی وسپس اقدام به ثبت نمایید. با موضوع مطروحه به نتیجه دلخواه نخواهید رسید.اگر چنانچه مجوز فعالیت این موسسه ثبت شده ؛رسمی و قانونی نباشد میتوانید معترض شوید ولی در مورد موضوع خودتان چون وجه را مسترد نموده اند قطعا نتیجه ای نخواهید گرفت.
موفق باشید التماس دعا

سلام
بهتر است برای شکایت خود ۱- به مدیر آن شعبه مراجعه کنید و ۲- به واحد شکایات آن برند آموزشی مراجعه کنید

سلام.وقتی قراردادتان کنسل شده و پول شما هم مسترد شده است سعی کنید دیگر این قضیه را ادامه ندهید چراکه نتیجه ای ندارد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط