شکایت از پدر امکانش هست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۴۴

سلام و درود.
من ۱۹سالمه . الان ۵ ساله که از خانواده جدا هستم پدرم اعتیاد شدید داشت و احتمالا داره هنوز مادر من وقتی من ۶سالم بود به علت اخلاق بد پدرم و کتک زدن شدیدش طلاق گرفت و تا امروز هم حتی یک بار هم ندیدمش. بعد از چند وقت پدرم یک زنه دیگه گرفت،
اوایل بد نبود .
ولی بعد از این که فهمیدیم که اعتیاد به مواد مخدر داره و از سرکارش اخراجش کردند.کلا همه چیز برعکس شد،. پدرم خونه نشین شد . و من و مادر ناتنی ام خرج خونه رو می‌دادیم و هروز هم اکنون میزد . (هرروز).
می‌رفتیم ساختمان های مردم رو با دست مزد کم تمیز میکردیم تا بلکه خرجه مواد ایشون دربیاد و هم خرج زندگی. خلاصه مادر ناتنی ام باردار شد. و من موندم .
من تقریبا ۸سالم ببود. تو سنی که من باید زیر ناز و نوازش پدر و مادر بودم .
اومدم تو خیابون ها آدامس می‌فروختم تا خرج خونه در بیاد و مواد پدر. پدرم منو تو سن ۸سالگی می‌فرستاد دم خونه ساقی مواد تا براش مواد بخرم بیارم.
هرروز سر چیزهای خیلی الکی منو و مادر باردار و می‌گرفت مثل سگ زیر چک و لگد سنگین دندونمو شکست . فرق سرمو شکست . همیشه رو تنم پر از کبودی بود خلاصه به جایی رسیده بود که حتی اگه یک روز کم پول در میاوردم منو میزد خلاصه با این وضعیت ساختیم هم من هم مادر ناتنی.
بعد از چندین سال دیگه مادر ناتنی ام دوام نیاورد پیش این مرد زندگی کنه . منم واقعا دیگه خسته شده بودم از بست اوفت درسی داشتم . از بس کتک میخوردمو تحقیر میشدم .
خلاصه من از خونه زدم بیرون و اومدم واسه همیشه و مادر ناتنی ام همین طور.
الان ۵سال از اون روز گذشته . وقتی اومدم ۵میلیون پولی که خودم با دست فروشی تو این چند سال جمع کرده بودم تو خونه پیش پدرم موند.
الان ۵ساله یارانه ام رو میگیره . منم الان کار درست حسابی ندارم و میخوام اون ۵میلیون +این ۵سال که یارانه منو میگیره رو ازش بگیرم . حقمه . این آدم دندون جلویی منو شکست باعث شد نتونم درس بخونم . باعث شد نتونم دیگه مادرمو ببینم . فرق سرمو شکست .
بد چرا باید پولایی که ماله منه.حقه منه رو بزاره جیبش و بده مواد بکشه؟؟؟!
خلاصه خواستم راهنمایی ام کنید ببینم میتونم با این شرایط از این فرد نا پاک که اسمشو گذاشته پدر . شکایت کنم و حقمو ازش بگیرم؟؟
خواهش میکنم کمکم کنید چون واقعا کسی رو ندارم که پیشش برم. تو خونه دوستم زندگی میکنم و کارگری میکنم تا بتونم خرجمو در بیارم . .
به پولی که حقه قانونی ام هست نیاز دارم .
به این برادر درد کشیده راهنمایی بدید تا منم بتونم حقمو بگیرم ممنونتونم

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
برای یارانه مراجعه کنید به فرمانداری و تقاضا کنید یارانه شما از پدرتان جدا شود. برای پولی هم که نزد ایشان دارید اگر دلایل و مدارک دارید دادخواست مطالبه وجه بدهید بهتر است قبل آن یک اظهارنامه مطالبه طلب به پدرتان ارسال کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

جهت وجوهی که به شما تعلق دارد دادخواست مطالبه وجه دهید .

با درود
یارانه را می‌توانید از طریق فرمانداری مربوطه پیگیری و جدا نمایید.
اگر مالی یا وجهی داده اید قابل مطالبه است.
نفقه شما اگر به سن بلوغ رسیده اید قابل مطالبه نیست چون بالغ هستید و مستحق نفقه نمیباشید

با سلام
به کافی نت مراجعه کنید و بخواهید که درخواست جداسازی یارانه شما را ثبت کنند و شماره حساب شما را وارد کنند.
در مورد مبلغ ۵ میلیون باید دلیل داشته باشید و دادخواست داده و دفاع کنید. که باتوجه به اعتیاد ایشان احتمالا پولی هم ندارند که باید بررسی کنید.

سلام و ارادت
با ابراز تاسف فراوان
میتوانید بابت مطالبه نفقه اقدام نمایید ولیکن چون به سنی رسیدید که ممکن است دادگاه ایشان را به پرداخت نفقه محکوم نکند و در صورتیکه بابت وجهی که عنوان میکنید مدرکی داشته باشید میتوانید آن وجه هم مطالبه نمایید ، در خصوص یارانه تان میتوانید درخواست جداسازی آن را بدهید و خودتان یارانه را دریافت کنید .

می توانید درخواست دهید یارانه را خودتان بگیرید و وجوهی که برای شما است هم با اثبات قابل مطالبه است.

باسلام
بله میتوانیدبرای نفقه شکایت کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط