🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شکایت از پزشک جراح بابت نبستن زخم جراحی، عفونت و فوت بیمار

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۸۳

سلام، مادر من انسداد روده داشت، دکتر گفت که باید جراحی بشه و کولوستومی استفاده کنه. بعد از جراحی که مربوط به روده و سیستم گوارش مادر من بود، دکتر زخم مادر من رو بخیه نکرد و این باعث شد زخم ایشون عفونت کنه و به مدت حدود ۲ هفته در بیمارستان بستری باشد تا عفونت از بدنش خارج شود. در ضمن دقیقا از بعد از عمل ترشحاتی از واژن مادر من شروع به خارج شدن کردن که هیچ دکتری نفهمید دلیلش چیه ولی می‌گفتن مواد معدنی داره از بدن ایشون خارج می‌شه که با وجودی که مداوم سرم تغذیه‌ای و معدنی به ایشون وصل بود، ولی ظرف یک ماه دیگر مادر من دیگر حتی توان نشستن هم نداشت. هرچقدر هم درخواست مشاوره برای دکتر جراح دادیم که بفهمیم چه کار کرده که یک جراح دیگه درستش کنه، ایشون پاسخگو نبودن. بعد از یک هفته هم مادرم فوت شدن.

۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

امکان اقامه شکایت در صورت داشتن ادله کافی وجود دارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۷,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

درود امکان طرح شکایت و پیگیری وجود دارد وجود دارد

درود امکان طرح شکایت و پیگیری وجود دارد

با سلام می توانید از طریق دادسرای امور پزشکی یا مراجع انتظامی سازمان نظام پزشکی موضوع را پیگیری کنید.

با سلام
پزشک در صورت تقصیر در عملیات پزشکی و جراحی حتی در صورت گرفتن برائت از بیمار نیز مستوجب مجازات می باشد.با در نظر گرفتن شرایط متوفی و نظریه پزشک متخصص پزشکی قانونی می توانید طرح شکایت کنید

با سلام, کاربر گرامی مسئله تخصصی است و بایستی توسط پزشکی قانونی بررسی شود چنانچه فکر میکنید قصوری متوجه پزشک است میتونین شکایت قصور پزشکی منجر به فوت مطرح کنین تا نتیجه بررسی بشه.

سلام
چنانچه علت فوت منتسب به عمل جراحی دکتر مزبور باشد .ایشان مسؤل هستند

مشاوره‌های حقوقی مرتبط