🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شکایت از پلاک خودرو در صورتیکه فرار کرده باشد چه مراحلی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹,۶۲۴

سلام . من دیروز یه انگشتر طلا پیدا کردم که شماره دادم هر کسی گم کرده با تماس گرفتن و دادن فاکتور و نشانی تحویل بگیره اما همون لحظه یه خانواده اومدن و گفتن مال ماست ولی ن نشونیشون درس بود و نه فاکتور فروششون چون بعدا فاکتورو باهم به طلا فروش بردیم ، شماره پلاکمو برداشتن واز من شکایت کردن در حالی هم که من ماشینو از نمایشگاه قسطی گرفتم و پلاک هم به نام من نیست و طلا هم گاله اونا ، حالا از شما راهنمایی میخوام که چیکار باید بکنم ممنون میشم اگه کمکم کنید ضمنا اونا از نمایشگاه محل خریدم آدرس و محل کار منو گرفتن خواهشا کمکم کنید. من میخوام طلا به صاحب اصلیش برسه ولی اینا با دروغ و شکایت میخوان اونو پس بگیرین حالا باید چیکار کنم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما اجازه بدهید که شکایت کنند سپس با مراجعه به دادگاه ارائه طلا به مدت یکسال اگر قاضی تشخیص دهد آگهی چاپ خواهد شد و ممکن است صاحبان دیگری نیز با ارائه فاکتور پیدا شوند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط