🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شکایت از چک برگشتی انتقالی از شخص حقوقی به شخص حقیقی

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۲

با سلام، بنده ویزیتور شرکت هستم، چکی به مبلغ ۳۰ میلیون تومان برای مشتری به دلیل عدم کفایت موجودی دو ماه پیش برگشت خورد تا اینکه بنده مجبور شدم وجه چک را به شرکت پرداخت کنم و شرکت هم چک را به نام بنده انتقال داده است. خواستم بدونم امکان شکایت از صاحب چک را دارم؟ از نظر قضایی انتقال چک از حقوقی به حقیقی اشکالی ندارد؟ شکوائیه خاصی رو باید تنظیم کرد یا نه؟

۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام نسبت به وجه چک می‌توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۷,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

سلام! در مورد وضعیت شما، بله، شما می‌توانید از صاحب چک شکایت کنید. در صورتی که چک به دلیل عدم کفایت موجودی برگشت خورده باشد، شما به عنوان دارنده چک حق دارید از صادرکننده آن شکایت کنید.
انتقال چک از یک شخص حقوقی به یک شخص حقیقی اشکالی ندارد و این انتقال به موجب قانون معتبر است. برای شکایت، شما نیاز به تنظیم یک شکوائیه دارید.درخدمتم

بله چک قابل مطالبه است.

با سلام امکان اقدام قانونی برای مطالبه وجه چک وجود دارد.

با سلام با توجه به انتقال چک به شما هم اکنون دارنده و صاحب چک ‌می باشید و تحت عنوان مطالبه وجه چک می‌توانید شکایت کنید. البته با توجه به صیادی بودن چک امکان صدور اجراییه وجود دارد

سلام، وقت بخیر می توانید وجه چک را از طریق صدور اجراییه مطالبه نمایید.

با درود،
با طرح دادخواست حقوقی در چکهای عادی و یا درخواست اجراییه در چکهای صیادی، میتوانید نسبت به مطالبه وجه چک، اقدام نماییدـ.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط