شکایت از کارشناس تعویض پلاک بابت انتقال خودروی سرقتی

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۷۷

به دلیل خطای کارشناس، یک عدد خودرو سرقتی به من فروخته شده و پلاک و سند به نام اینجانب صادر شده است، چگونه از کارشناس تعویض پلاک شکایت کنم؟

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام هم وطن گرامی
معمولا چنین اشتباهی بسیار نادر می باشد. شما از کارشناس و فروشنده هردو می توانید شکایت کنید. حال فروشنده اگر علم به خودروی سرقتی داشته که جنبه کیفری دارد. اما در خصوص کارشناس صرفا جنبه حقوقی داشته

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

با سلام
در ابتدا از طریق پلیس راهور و بخش تعویض پلاک اقدام نمایید

با سلام. ابتدا از طریق ریاست مرکز تعویض پلاک اقدام نمایید.در صورت عدم نتیجه‌گیری علیه کارشناس مربوطه طرح دعوی و عمدی بودن اقدام وی را اثبات نمایید.

سلام چنانچه تصدیق غیرواقع صادر نموده اند میتوانید مطابق با قانون مسولیت مدنی علیه ایشان طرح دعوی نمایید

سلام در ابتدا از طریق پلیس راهور و بخش تعویض پلاک اقدام نمایید

سلام شکایت از کارشناس تعویض پلاک در صورت احراز تقصیر امکانپذیر است و چون از پرسنل نیروی انتظامی هستند ابتدا به قسمت بازرسی یگان‌مربوطه مراجعه کنید

با سلام
بهتر است ابتدای امر از طریق پلیس راهور و قسمت شماره گذاری اقدام نمایید و در صورتی شما میتوانید کارشناس را محکوم نمایید که سوء نیت ( عمدی بودن موضوع ) وی را اثبات نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط