🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شکایت از کارفرما بابت حقوق و سنوات چطور است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۸

سلام وقت بخیر از ابان ۱۴۰۰تا شهریور ۱۴۰۱ در یک کارگاه کارکردم ک حقوق ماه اولم رو پرداخت نکردن و از ماه بعدی حقوق ناچیز پرداخت شد و اینکه تمام وقت کار انجام دادم عنوان شغلیم در متن قرارداد و برای بیمه هم متفاوت با کاری که انجام میدادم بود بعد از اتمام قرارداد مبلغ کمی هم سنوات پرداخت شد ولی چون من نمیدونم صحیح پرداخت کردن یا کمتر میخوام تو متن شکایت هم سنوات رو قید کنم اگر درست پرداخت کرده بودن برای خودم اتفاقی نمیفته؟متهم نمیشم؟

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود. از طریق اداره کار محل دادخواست مطالبه کلیه حق و حقوق معوقه کارگری خویش را به صراحت در خواسته قید و شکایت نمایید و اگر رد گردید به دیوان عدالت اداری اعتراض نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود بر شما مطالبات خود را در اداره کار ارائه دهید و بیشتر از خواسته باشد مرتکب هیچ جرمی نمیشوید کارشناس بررسی می نماید

سلام دادخواست خود را از طریق اداره کار پیگیری و ثبت نمایید

سلام
دادخواست معوقات خود را از طریق اداره کار محل خدمت ثبت نمایید

سلام مطالبات شما تمام قابل پرداخت است

باسلام
خیر مشکلی ندارد ، تمامی خواسته ها اعم از سنوات ، پایه سنوات ، ذخیره مرخصی و ... را می‌توانید در دادخواست قید کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط