🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شکایت از کارفرما بابت کم بودن حقوق به چه شکل است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۴۷۰

سلام خسته نباشید.من ماهیانه 855تومن دریافتی از کارفرما داشتم.و هرماه رسی دریافت حقوق و مزایا و مرخصی و عیدی امضا کردم.چون بعد از 3ماه کار که مرا بیمه کرد،مثلا حساب کردکه همه باهم میشه 855هزارتومن.من هم چون تجربه اول کاریم بودواطلاعی از حق خودم طبق اداره کار نداشتم بر حسب این گذاشتم که همه محاسبات درسته.اسفندماه گفت عیدی نمیدم من رغتم اداره کار وتازه متوجه شدم که ایشون حقوق ومزایای منم کم میدادن.ولی خب من متاسفانه هرماه رسیدامضاکردم.شکایت کردم.ولی میخواستم بدونم با پرینت میشه ثتبت کرد که ایشون ماهی855 تومن پرداخت میکرده.یا نه.چون هیچ مدرکی ندارم.چجوری هیات ب من رای مثبت میده.چون کارفرما از من امضاداره

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در این مورد با توجه به رسیدهایی که امضا شده است اثبات موضوع بسیار سخت خواهد و غیر ممکن چون شما تایید کرده اید که مزایا را دریافت کرده اید

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط