🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شکایت از کارفرما به دلیل عدم پرداخت حقوق چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۲۸۰

سلام
وقت بخیر

بنده از ابتدای سال 94 به صورت شرکتی در یکی از ارگانهای دولتی مشغول بکار شدم به من قرارداد کتبی داده نشد
سه ماه ابتدای سال برای من بیمه رد نشد چون گفتن سه ماه آزمایشی هستش ولی این سه ماه برای من قابل قبول نبود و جایی هم موافقت و امضا نکردم
در این مدت ماهی 736 هزار تومن و ماه چهارم 676 هزار تومان پرداخت شد که با اعتراض م به 836 هزار تون افزایش پیدا کرد.
ماه چهارم به من 676 تومن پرداخت شد ولی تو سایت بیمه دریافتیم 846 تومن درج شده
در اخر سال برای این سه ماه هم از سنواتم کم کردن هم عیدی
ماه اسفند نیاز به جراحی زانو پیدا کردم
و یک ماه استعلاجی گرفتم
برای گرفتن حقوق استعلاجی به بیمه مراجعه کردم ولی گفتن که کارفرما برام لیست رد کرده و باید حقوقتو خودش بده
الان 5 ماه گذشته و به من جواب درستی نمیدن
با احتساب پرداختی هایی که بهم داشتن فکر میکنم از حقی خورده شده و گفتم بهشون که میخوام شکایت کنم
حالا سوالم اینه که
1-میتونم برای اون سه ماه که بهم کم حقوق پرداخت کرده شکایت کنم؟
2-میتونم برای اون سه ماه که بیمم نکرده شکایت کنم؟
3-میتونم برای کم پرداخت کردن عیدی و سنوات به دلیل اون سه ماه شکایت کنم؟
4-برای ماه اسفند میتونم شکایت کنم؟مگه تاوان اشتباه کارفرما و من باید بدم؟خدا میدونه به خاطر همین یک ماه که دریافتی نداشتم زندگی گره خورده هر ماه از یکی قرض میکنم حقوق ماه بعدو میدم بهش
5-تا جایی که میدونم ساعت کار در تهران هفته ای 44 ساعت و از ساعت 8 تا 16:15 هستش ولی کارفرما به زور میگه ساعت کار تا 17 هستش (پنجشنبه ها تعطیل هستیم)ایا مبنای قانونی برای اینکار وجود داره؟میتونم در این مورد شکایتی داشته باشم؟
6-کارفرما اصلا زیر بار ساعتهای اضافه کاری نمیره در صورتی که کار ما به نحوی هستش که گاهی تا 10 شب سرکار هستیم ایا مبنای قانونی برای اینکار وجود داره؟میتونم در این مورد شکایتی داشته باشم؟
برای این شکایات باید چه مدارکی داشته باشم ؟چون من غیر از پرینت حسابم چیز دیگه ای ندارم
ببخشید زیاد شد
خیلی ممنون خدا خیرتون بده

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت عدم پرداخت حق بیمه در مدت دوره آزمایشی خارج از قوانین کار بوده و میتوانید در اداره کار نسبت به کلیه مطالبات قانونی خود اقدام نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط