🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شکایت از کارفرما به دلیل عدم پرداخت عیدی و سنوات چگونه است؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۷,۸۸۵

اینجانب دریک موسسه انتشاراتی از تاریخ 95/06/20 لغایت97/06/20مشغول کار فروش بوده ام ،هیچ حقوق ثابتی نمیگرفتم و فقط به صورت پورسانتی کار می کردم 24 ماه کار کرده ام ولی14 ماه بیمه برای من پرداخت کرده اند و تا هم اکنون عیدی و سنوات برای من پرداخت نشده،همچنین بنده مدارک کافی برای اثبات کار در موسسه رو دارم در ضمن سفته 5 میلیون تومنی امضا کرده و تحویل ایشان داده ام( فقط امضا کرده و به ایشان تحویل داده ام پشت سفته هیچ چیز ننوشته ام)
اگرشکایت کنم
1-به من چه حقوقی تعلق میگیرد؟
2-آیا موسسه موظف بود که حقوق ثابت نیز پرداخت کند؟
2- آیا موسسه می تونه بر علیه من سفته رو به اجرا بزاره؟

۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بیمه شکایت طرح کنید و سنوات و بیمه ماههای ثبت نشده رو مطالبه کنید . اصل بر صحت اظهارات شماست
سفته رو میتونن مطالبه کنن مگر اثبات کنید برای ضمانت بوده

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود
از طریق اداره کار محل سکونت خود پیگیری نمایید

باسلام کلیه مطالبات از طریق اداره کار اقدام کنید

با سلام
امکان مطالبه حقوق و سنوات و عیدی و پاداش را خواهید داشت . سفته در صورتی که سفید امضا باشد از طرف کارفرما قابل مطالبه است.

سلام
قرارداد کار اعم از کتبی و شفاهی است لذا میتوانید کلیه مطالبات خود را درخواست نمایید

درصورت اثبات کارکرد کاری به غیر از پورسانت تمامی حقوق مندرج در قانون کار تعلق خواهد گرفت و موظف به پرداخت حقوق نیز میباشد. امکان اجرا گذاشتن سفته درصورت اثبات تقصیر کارگر توسط کارفرما امکان پذیر خواهد بود.

با سلام،حقوق و مزایای شما از طریق اداره کار قابل پیگیری است.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط