شکایت امکانپذیر هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۸۹

در تاریخ ۲۹/۲ پیامک مبنی بر بد حجابی اومد رفتم تعهد دادم گفتم چیز دیگه ای نیست گفتن نه دیگه شما برو.حالا ۲ هفته پیش ماشین رو به دلیل سلب اسایش و صدای بلند ظبط گرفتن و گفتن چون توقیف هم داری و تیک نخورده برو پارکینگ حالا راهور میرم میگه برو امنیت اخلاقی، امنیت اخلاقی میرم میگه برو ۲ ماه دیگه بیا دست من نیست، امنیت مگه نباید زمانی که اردیبهشت ماه رفتم کارم رو انجام میداد؟ حالا هم قبول نمیکنه من باید چیکار کنم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وفق تبصره ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی زنانی که بدون حجاب شرعی در انظار عمومی حاضر شوند از ده روز تا دوماه یا تا ۷۴ ضربه شلاق مجازات تعیین وجرم انگاری شده است .اما در خصوص سلب آسایش وصدای بلند خودرووفق ماده ۶۱۸هر کس با هیاهو و جنجال یا حرکات غیرمتعارف یا تعرض به افراد موجب اخلال نظم و آسایش و آرامش عمومی گردد یا مردم را از کسب و کار باز دارد به حبس از سه ماه تا یک سال و تا (۷۴) ضربه شلاق محکوم خواهد شد.علی ایحال توقیف خودرو شما به نظر مربوط به تخلفات رانندگی وعدمپرداخت جرایم مربوطه هست که باید تسویه گرددو درصورتی مه در مرجع قضایی پروندهای برای شما تشکیل شده دستور رفع توقیف را از مقام قضایی باید دریافت کنید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط