🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شکایت بابت اخذ دیه پسرعمو بابت حادثه زمان دوچرخه‌سواری

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۳

سلام، عموم به من گفت که پسرش رو ببرم دوچرخه سواری و کنار خودم بنشونمش، منم گفتم نمی‌برم، یک اتفاقی میوفته میوفتیم زمین، گفت نه اتفاقی نمیوفته، اگر هم چیزی شد گردن من. بعدش گفتم باشه پس اگر من بردمش فردا اتفاقی اقتاد به من ربطی نداره. چند روز بعد بردمش دوچرخه سواری و خوردیم زمین و من دستم زخمی شد و پسرم عموم لبش خونی شد دندون‌های جلوش یکم لق شدن و صورتش یکم زخم شد، اومدن بردنش بیمارستان و خلاصه الان زن عموم اومده میگه دیه‌ش رو باید بدی، بردی با دوچرخه پسرم رو زدی زمین. من هم میگم من دیه نمیدم چون به شما گفتم اگر اتفاقی بیوفته به من ربطی نداره، شما هم گفتید باشه ببرش.

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، در صورت طرح شکایت شما مسئول پرداخت دیه خواهید بود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

سلام

به نظر مسئولیت پرداخت دیه بر عهده شما است

سلام . شما مسئول پرداخت دیه خواهید بود .

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که این مساله چون به دلیل تقصیر شما بوده، چرا که عملا دوچرخه‌های عادی برای یک نفر است نه دو نفر، می‌بایست دیه را بپردازید، توافق شفاهی نیز نافی این مساله نیست.

باسلام رضایت اشخاص مبنی بر اینکه شما خسارت جانی به آن ها وارد نمایید دلیل بر رفع مسوولیت از شما نمی باشد و لکن اگر بتوانید ثابت نمایید که مقصر حادثه شما نمی باشید می توانید از پرداخت دیه خودداری کنید درغیر این صورت مسوول پرداخت می باشید

درود
توافق شفاهی فاقد وجاهت قانونی است و شما مسئول پرداخت دیه می باشد.

با سلام
بله به نظر مسئولیت پرداخت دیه با شماست

مشاوره‌های حقوقی مرتبط