🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شکایت بابت اخراج از برنامه مجازی علی‌رغم دریافت وجه توسط مدیریت

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۶۲

سلام، من در یک برنامه در بازار نزدیک ۲۰ میلیون تومن هزینه کردم و خیلی وقته مالک منو بیرون میکنه و کاربری هم که بهم فحاشی کنه فوری آزاد میکنه و منو بیرون میکنه. برای همه این‌ها مدرک و دلیل و اسکرین شات دارم. لطفا راهنمایی کنین، چون پول ازم گرفته و الان جواب نمیده اصلا. ممنون میشم.

۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام می‌توانید با ارائه اسناد و مدارک مربوط به موضوع،از طریق پلیس فتا شکایت خود را مطرح کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۷,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

سلام، وقت بخیر می توانید با ارایه مدارک ومستندات علیه او از طریق پلیس فتاء طرح دعوا نمایید.

جمع‌آوری مستندات: تمام مدارک و شواهد مربوط به خرید و رفتار مالک را جمع‌آوری کنید. اسکرین‌شات‌ها، پیام‌ها و هر مدرکی که دارید مهم است.

تماس با پشتیبانی اپلیکیشن: اگر اپلیکیشن دارای پشتیبانی مشتری است، با آن‌ها تماس بگیرید و مشکل خود را توضیح دهید. معمولا پشتیبانی باید بتواند به شما کمک کند.

نقد و بررسی: در صورتی که نتوانستید از طریق پشتیبانی نتیجه بگیرید، می‌توانید نقد و بررسی منفی برای اپلیکیشن بگذارید تا دیگران هم از تجربه شما آگاه شوند.

شکایت قانونی: اگر مسئله حل نشد و مبلغ زیادی را از دست داده‌اید، می‌توانید به مراجع قانونی مراجعه کنید. با یک وکیل مشورت کنید تا بهترین راهکار را برای شکایت خود پیدا کنید.

گزارش به مراجع مربوطه: در صورتی که احساس می‌کنید حق شما ضایع شده، می‌توانید به مراجع قانونی یا نهادهای حمایت از مصرف‌کنندگان گزارش دهید.

با درود
می‌توانید با ارائه اسناد و مدارک مربوط به موضوع،از طریق پلیس فتا اقدام به شکایت نمایید.

با سلام می‌توانید شکایت نمود

با سلام
پرس مبهم می باشد

سلام.لازم است مشاوره تلفنی بگیرید.
پرسش خیلی نامفهوم است

مشاوره‌های حقوقی مرتبط