🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شکایت بابت استفاده از سورس کد نرم‌افزاری شخصی توسط شریک

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۳۴

چند سال قبل با شخصی شراکت داشتیم در زمینه تولید نرم‌افزار، نرم‌افزار تولیدی ما به دو بخش فروش و حسابداری تقسیم می‌شد، در آن زمان این دو بخش توسط دو شریک انجام شد. بخش فروش را که من انجام دادم و تمام شد، بخش دیگر به اتمام نرسید و تصمیم بر جدایی شد. پس از آن با توجه به اینکه کلیه سورس کدها در اختیار شریک بود، در حال استفاده و فروش توسط شرکت ثانویه می‌باشد. نحوه اثبات مالکیت سورس کد و طرح دعوی به چه صورت هست؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
جهت اظهارنظر بایستی با توجه به تخصصی بودن موضوع، قرارداد بررسی و مفاد تعهدات طرفین مورد تبیین و ارزیابی دقیق قرار گیرد. همچنین قوت و ضعف ادله و مستنداتتان سنجیده شود و نسبت به دعوای صحیحی که باید طرح شود ارائه طریق صورت گیرد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام ابتدا باید قرار داد های شما مورد بررسی قرار گیرد
سپس در صپرت نیاز به تامین دلیل نظر کارشناس متخصص در خصوص حوزه تخصصی نرم افزار صورت گیرد و در نهایت دعوای مناسب با مشورت وکیل صورت پذیرد

با سلام هر مستند یا مدرکی که ثابت نماید سورس کد توسط شما ایجاد شده است مثبت مالکیت است ولی چون موضوع مربوط به کامپیوتر است بنابراین دلایل هم به تبع آن در این حوزه است و نیازمند به نظر کارشناس متخصص کامپیوتر.

با درود ، بلحاظ تخصصی بودن موضوع ، اگر فی‌مابین شما و شریک قرارداد کتبی دارید ، باید طبق مفاد قرارداد و شروط ضمن عقد قرارداد تون عمل گردد تا حسب مورد طرح دعوی گردد.
حالا بهتر است با برقراری مشاوره تلفنی یا آنلاین با سایت بنیاد وکلا با ارسال تصاویر مدارک مربوطه با ما مشورت کنید تا راهکار مناسب و قانونی ارایه گردد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط