🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شکایت بابت اشتباه در نصب فیوز سیم‌کشی و واشر زدن خودرو

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۷۹

سلام، امروز بنده ماشینم رو بردم سیم‌کشی ماشین رو درست کنند، بعد از نیم ساعت گفت درست شده، بنده ماشین رو تحویل گرفتم ولی وقتی ۳ کیلومتر دور شدم ماشین جوش آورد، وقتی نگاه کردم فن‌ها کار نمی‌کرد چون شاگرد سیم‌کش فیوزها را جابه‌جا زده بود و ماشینم واشر زده. الان باید کجا شکایت کنم؟ چه کاری انجام بدم؟ ممنون میشم کمکم کنید.

۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

ابتدا مراتب را تامین دلیل نموده و متعاقبا اقامه دعوا کنید و باید ادله کافی برای اثبات امرداشته باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

سلام در ابتدا از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری کنید و در صورت عدم نتیجه می‌توانید پس از تامین دلیل دادخواست مطالبه خسارت خودرو را مطرح کنید.

ابتدابه شورای حل اختلاف محل تعمیرگاه دادخواست تامین دلیل بدهید،سپس بااستناد به نظرکارشناس دادخواست مطالبه وجه بابت خسارت وارده راثبت کنید.

درود بر شما، دوست گرامی توصیه می‌شود بدوا مساله را از طریق اتحادیه پیگیری نمایید.

با سلام درصورت عدم توافق و حل مشکل، برای خسارت وارد میتوانید طرح دعوی کنید یا موضوع را از طریق اتحادیه پیگیری نمایید

سلام وقت بخیر
بدوا از طریق اصناف پیگیری نمایید.

با سلام، بدوا از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری و در صورت عدم حصول نتیجه، پس از تامین دلیل دادخواست مطالبه وجه مبنی بر خسارت وارد بر خودرو طرح نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط