شکایت بابت انحصار شرکت فروش محصولات اینترنتی
سلام، اگر شرکتی بزرگ در زمینه فروش محصولات به صورت اینترنتی، به عرضه کنندگان اجازه قرارداد بستن با سایرین را تا ۶ ماه ندهد، چطور میتوان از آن شکایت کرد و آیا به نتیجه میرسد؟
آیا مایل هستید اعلانات مربوط به گفتگوهای آنلاین خود را روی دستگاه خود دریافت کنید؟
در پنجره باز شده روی دکمه Allow کلیک کنید...
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
شما میتوانید درخواست ارزیابی حقوقی خود را بطور مستقیم برای ارسال کنید و در کوتاهترین زمان ممکن از ایشان پاسخ بگیرید.
لطفا دقت داشته باشید، شما در هر روز تنها
میتوانید ۳
درخواست ارزیابی حقوقی رایگان ویا ارتباط مستقیم با متخصص ثبت نمایید.
همچنین دقت داشته باشید درصورت عدم انتخاب متخصص، پیام شما برای تمامی متخصصان ارسال شده و ایشان
می توانند ارزیابی خود را از درخواست شما مطرح نمایند.
سلام، اگر شرکتی بزرگ در زمینه فروش محصولات به صورت اینترنتی، به عرضه کنندگان اجازه قرارداد بستن با سایرین را تا ۶ ماه ندهد، چطور میتوان از آن شکایت کرد و آیا به نتیجه میرسد؟
باسلام ،سوال شما کلی و مبهم می باشد اما اگر منظور از سایرین افراد زیر مجموعه شرکت می باشد چنین قرارداد و شرطی صحیح می باشد.
با سلام برای پاسخ صحیح نیاز به بررسی مفاد قرارداد و چگونگی تامین و فروش کالا و محصولات است ، لیکن گاهی به طور کلی بدلیل اینکه برخی قراردادها حاکی از انحصار می باشد امکان عدم توجه بدان وجود دارد
با توجه به اینکه وفق ماده ۱۰ قانون مدنی قراردادهای خصوصی که اشخاص فی مابین هم تنظیم میکنند در صورتی که برخلاف قانون و اخلاق حسنه و نظم عمومی نباشد نافذ است و شرط مذکور اگر در قرارداد آمده باشد به نظر شرط صحیح نافذ بوده و برخلاف ماده۹۵۹قانون مدنی تلقی نمیگردد
با سلام،اگر این شرط در قالب قرارداد باشد نافذ است.
با سلام
پرسش کلیست و نمی توان پاسخ دقیقی ارائه داد، به هرحال به نظر می رسد با توجه به مدت و موضوع مشخص شرط و پذیرش آن توسط طرف قرارداد، ممنوعیت حاصل از آن از لحاظ قانونی صحیح و بلامانع باشد.
سلام
سوال شما بسیار کلی است و پاسخگویی به این صورت امکانپذیر نیست؛ در صورت تمایل موضوع را به صورت مبسوط شرح دهید.
سلام و عرض ادب
با توجه اینکه حق قرارداد بستن با سایر شرکتها برای یک مدت محدود ۶ ماه، ممنوع اعلام شده؛ نوع اسقاط حق، جزیی است و نه کلی؛ لذا وفق ماده ۹۵۹ ق مدنی، این شرط، فی نفسه صحیح بوده و نه باطل است و نه مبطل.
نتیجه اینکه: اگر شرکت مزبور، این ممنوعیت را در قالب یک شرط قراردادی در ابتدای کار و حین عقد قرارداد با عرضه کنندگان، پیشاپیش اعلام کرده باشند و عرضه کنندگان با علم به ممنوعیت مزبور، اختیارا این شرط را پذیرفته باشند؛ وفق ماده ۱۰ قانون مدنی؛ باید به آن متعهد باشند و این شرط قراردادی، شرطی صحیح و توافقی و بلااشکال است.